Panasonic LUMIX DMC-TZ80 - Zwart

Panasonic LUMIX DMC-TZ80 - Zwart

Referentie:

€ 249,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Panasonic LUMIX TZ serie staat al jaren bekend als de ideale reiscamera. Compact, veel zoom en hoge beeldkwaliteit. De LUMIX TZ80 zet deze mooie trend door.

De nieuwe Panasonic LUMIX DMC TZ80 glijdt gemakkelijk in je zak tijdens het reizen. En ondanks zijn kleine formaat, heeft de DMC-TZ80 een heleboel aantrekkelijke functies te bieden voor reizigers, van een onmisbare ultra zoom tot de nieuwste 4K video en foto technologie van Panasonic. Het brengt alle details in beeld, van complexe landschappen tot verre objecten en spontane opnames. Leg je reisherinneringen vast voordat ze aan je voorbij gaan, en bewaar ze zoals jij dat wilt.

Plus- en minpunten van de Panasonic LUMIX DMC-TZ80:


EICA DC VARIO-ELMAR F3,3 -6,4 met een groothoeklens van 24mm
30x optische zoom(24-750mm) met optische stabilisatie
Filmen in 4K
Ingebouwde Wifi
Niet stof-en waterdicht

Tip: Bij deze camera worden standaard accessoires meegeleverd. Wil je nog beter beeldmateriaal opnemen? Bekijk dan de bijpassende accessoires voor Panasonic compactcamera's

4K Video. Het avontuur in levendige details.
De verbazingwekkende 4K Video* technologie maakt het mogelijk om je reis op te nemen in tot wel 4 keer de kwaliteit van Full HD. Meer spanning, meer detail en nog meer herinneringen om op terug te kijken.
Gebruik bij het opnemen van video's in 4K een kaart die is geclassificeerd als UHS Speed Class 3.

Kom dichterbij met de 30x zoom LEICA DC Lens
Met de LUMIX TZ80 maak je alles van dichtbij mee. De 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR lens heeft een 30x optische zoom*, zodat alles wat je aandacht trekt binnen bereik komt en kan worden vastgelegd.
* Vergelijkbaar met een 35 mm-camera. 24-720mm.




Maak nu een foto en stel later het focuspunt in
Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs nadat je de foto genomen hebt. De Post Focus functie op de LUMIX TZ80 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scène vast, bekijk het beeld en raak een deel van de foto aan dat je scherp wilt stellen. Het is eenvoudig, handig en allemaal beschikbaar op de LUMIX TZ80.




Met de Live View Finder zie je alles
Soms maakt fel zonlicht zelfs de helderste camera schermen moeilijk om te zien. De LUMIX TZ80 is voorzien van een Live View Finder (zoeker) die automatisch aangaat als je de camera naar je oog brengt, zodat je alle details ziet en de perfecte opname kan maken.
De lensring biedt bovendien comfortabele controle. Naast het geven van een eenvoudige, handmatige controle van het diafragma, sluitertijd, zoom en focus, kan hij aangepast worden aan je favoriete instellingen.



Standaard meegeleverd:
- Panasonic LUMIX DMC-TZ80
- DMW-BLG10E Accu
- USB-lader
- USB-kabel
- Polsriem
- Handleiding
Panasonic
4527 Items

Specificaties

EAN
5025232837441

16 andere producten in dezelfde categorie: