iPhone 8 Plus | 64 | Space Gray | Redelijk

iPhone 8 Plus | 64 | Space Gray | Redelijk

Referentie:

€ 412,00
€ 329,60 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Leapp biedt refurbished apparaten aan die technisch 100% in orde zijn. Leapp beschikt dan ook over het Techniek Nederland keurmerk. Dit keurmerk geeft je zekerheid over de kwaliteit en de garantie van iPhones. De producten worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Hierbij biedt Leapp 2 jaar garantie, waarvan 1 jaar beperkte garantie op de accu en adapter. Ook belooft Leapp een minimaal batterijpercentage van 85%. De producten worden geleverd inclusief (MFI gecertificeerde) adapter en datakabel. Dit wil zeggen dat de accessoires ontwikkeld zijn voor het gebruik met iPod, iPhone en iPad.

  • A Grade = Geen tot minimale gebruikssporen
  • B Grade = Lichte gebruikssporen, zoals een krasje en/of lichte stootschade
  • C Grade = zichtbare gebruikssporen, zoals een aantal kasjes en/of stootschade

Grote broer. De Apple iPhone 8 Plus is de grote broer van de iPhone 7 Plus en is een razendpopulaire smartphone. De iPhone 8 Plus verschilt van zijn kleinere tegenhanger qua schermgrootte. Ook de accu is een maatje groter, waardoor het toestel langer meegaat met een laadcyclus. De iPhone 8 Plus is uitgerust met een krachtige camera met 12 megapixel. Daarmee schiet je haarscherpe beelden en 4k filmopnames.

De iPhone 8 Plus is verkrijgbaar in de kleuren: spacegray, zilver, goud en rood. De iPhone 8 Plus is een ideaal toestel voor iedereen die graat foto's maakt of veel filmpjes op zijn/haar telefoon kijkt. Een refurbished iPhone 8 Plus bij leapp is bovendien een stuk betaalbaarder dan een nieuwe iPhone. Waarom een refurbished iPhone 8 plus

Refurbished is beter dan nieuw: beter voor jou en beter voor de wereld. Bij leapp begrijpen we echter wel dat jij het leuk vindt om één van de nieuwste devices te hebben! Wij hebben niet de allernieuwste toestellen maar wij gaan graag mee met de tijd. Refurbished devices zijn geen tweedehands toestellen maar apparaten die al eerder ‘gebruikt’ zijn en die dankzij een opknapbeurt door onze experts weer als nieuw zijn. De toestellen worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig. Ook belangrijk: al onze refurbished iPhones (https://leapp.nl/collections/iphone) zijn simlockvrij! Zo krijg je een device dat net zo goed werkt als een nieuw device, maar dan voor een zacht prijsje. En het is ook nog eens beter voor het milieu!

Daarnaast ontvang je twee jaar carry-in garantie op je toestel en de batterij! Hulp nodig bij je aankoop? Zoek je meer informatie? Twijfel je nog? Voor verdere vragen over de aanschaf van refurbished Apple-producten kun je contact opnemen met een van onze servicemedewerkers via WhatsApp, online chat, e-mail en sociale media.
475 Items

Specificaties

EAN
6013701272274

16 andere producten in dezelfde categorie: