Apple iPhone 6s - 64GB - Zilver

Apple iPhone 6s - 64GB - Zilver

Referentie:

€ 199,00
€ 159,20 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Apple iPhone 6s heeft een luxe, metalen design en is aan alle kanten mooi afgewerkt. Het eigen besturingssysteem van Apple, iOS, is gemakkelijk te bedienen en werkt op de verschillende Apple apparaten nagenoeg gelijk, daarnaast zijn alle producten van Apple gemakkelijk met elkaar te synchroniseren en zijn bestanden, wanneer opgeslagen in je eigen iCloud, gemakkelijk overal te openen.

Plus- en minpunten van de iPhone 6S
3D Touch
Schiet scherpe foto's met de 12 Megapixel camera
Retina Display
De camera zorgt voor een kleine uitstulping aan de achterkant



3D Touch
Nieuw aan de Apple iPhone 6s, vergeleken met de vorige iPhone modellen, is 3D touch. Hiermee creëert Apple een soort rechtermuisknop voor je iPhone 6s. Wanneer je normaal op een icoontje drukt zal er hetzelfde gebeuren als wanneer je dat bij een eerdere versie van de iPhone doet, echter wanneer je wat harder op een icoontje drukt zullen er extra opties verschijnen. Deze opties maken het voor jou gemakkelijker om je iPhone 6s te bedienen en bijvoorbeeld tussen apps te schakelen.

Design
Het design van de Apple iPhone 6s verschilt niet veel van dat van de Apple iPhone 6. De metalen behuizing van de Apple iPhone 6s is wel sterker en daardoor is de Apple iPhone 6s een paar tiende millimeter groter dan de Apple iPhone 6. Ook het glas van de iPhone 6s is sterker en is daardoor krasbestendiger, dit maakt de Apple iPhone 6s wel 14 gram zwaarder.

Camera
De iPhone's van Apple staan bekend om de hoge kwaliteit van de foto's die je er mee kunt maken. Dit was niet direct te zien aan het aantal megapixels, Apple focust zich meer op de lens en de software die ook van grote invloed zijn op de foto die je maakt. Echter hebben beide camera's van de Apple iPhone 6s een upgrade gekregen. De camera aan de achterkantheeft nu 12 megapixels in plaats van de 8 op de Apple iPhone 6. De frontcamera is van 1.2 op de Apple iPhone 6 naar 5 megapixels op de Apple iPhone 6s gegaan.
Die verhoging van megapixels is vooral te zien wanneer je inzoomt op een foto of je foto's op een groter beeldscherm aan je familie en vrienden laat zien. Daarnaast kun je met deverbeterde 12 megapixel camera nu ook video's maken in ulta hd-kwaliteit.
Een extra functie op van de Apple iPhone 6s maakt het mogelijk om het scherm als flitser te gebruiken wanneer je een selfie maakt.

iOS 12
iOS 12 maakt het nu mogelijk om meldingen te groeperen! Daarnaast heeft het schermtijd. Hiermee bekijk je hoeveel tijd je besteedt aan social media, amusement en productiviteit. Te veel tijd besteed aan social media? Stel applimieten in! Daarnaast heb je ook inzicht in het aantal meldingen en het aantal keer dat je je telefoon oppakt. iOS 12 zorgt ervoor dat bepaalde apps tot wel 0,5 seconde sneller openen.
Apple
475 Items

Specificaties

EAN
0888462563093

16 andere producten in dezelfde categorie: