Apple iPhone 7 Plus - 32 GB - Gitzwart

Apple iPhone 7 Plus - 32 GB - Gitzwart

Referentie:

€ 418,00
€ 334,40 20% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Bij de iPhone 7 Plus staat verbetering centraal. De camera is nu nog beter door het gebruik van nieuwe camerasystemen en twee camera’s. Door de krachtige A-10 Fusion Chip is de iPhone 7 Plus twee keer sneller en gaat de batterij langer mee. Het Retina HD scherm is nog helderder en kleuren zien er levensecht uit. Het nieuwe stereospeakersysteem zorgt ervoor dat de iPhone 7 Plus meer geluid produceert en een groter bereik heeft. Om dit alles compleet te maken is de iPhone 7 Plus stof- en waterbestendig gemaakt, zodat jij met jouw iPhone alles doorstaat.

Camera


De iPhone 7 Plus heeft twee 12 Megapixel camera’s die uitgerust zijn met optische beeldstabilisatie. Hierdoor kun je bewegende beelden beter en mooier vastleggen. De samenwerking van de groothoek- en telelens zorgt ervoor dat je scherper kunt inzoomen met jouw iPhone 7 Plus. Belichting is ook geen probleem meer met de camera’s van de iPhone 7 Plus. Door een grotere diafragma en een flits die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht, wordt prachtige foto’s maken makkelijker gemaakt dan ooit.

Stereo


De nieuwe speakers van de iPhone 7 Plus produceren 2 keer meer geluid en hebben een groter bereik dan zijn voorganger. De iPhone 7 Plus wordt geleverd met EarPods met een Lightning-connector. Andere koptelefoons kunnen gebruikt blijven worden door de meegeleverde mini-jack adapter.

Nieuw bij de iPhone 7 Plus zijn de draadloze AirPods. Dit zijn oortjes die draadloos aangesloten kunnen worden aan je iPhone 7 Plus en geven je een kristalhelder geluid. De AirPods voor de iPhone 7 Plus zijn wel al geïntroduceerd, maar pas vanaf oktober verkrijgbaar.

iOS 10


iOS 10 is het nieuwe besturingssysteem waar de iPhone 7 Plus op draait. Dit besturingssysteem is makkelijk in gebruik en door geavanceerde technologie zijn je privacy en veiligheid goed beschermd. iOS zorgt voor optimale grafische prestaties. Schakelen tussen apps, surfen op het internet en het spelen van spelletjes gaan allemaal even soepel en gesmeerd.
Apple
475 Items

Specificaties

EAN
2750064876308

16 andere producten in dezelfde categorie: