Samsung Galaxy Fit 2 - Zwart

Samsung Galaxy Fit 2 - Zwart

Referentie:

€ 49,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Samsung Galaxy Fit 2 komt met een dunner design en een mooier scherm dan zijn voorganger. Met een prachtig 1.1 inch AMOLED scherm met 3D glas voelt het comfortabeler als ooit tevoren. Meet je activiteiten, slaap, ontvang notificaties en beheer je muziek met de Samsung Galaxy Fit 2.

Nooit meer zonder batterij
De Samsung Galaxy Fit 2 heeft een grote stap gemaakt in de batterijduur. De Galaxy Fit 2 gaat maar liefst 21 dagen mee wanneer de hartslag wordt gemeten. Wil je je hartslag, stappen en notificaties aan willen, dan gaat de watch nog steeds 2 weken mee!

Houd gemakkelijk al je activiteiten bij
Met Auto Workout Tracking detecteert de Galaxy Fit 2 automatisch zes activiteiten, waaronder lopen, hardlopen en fietsen. Wanneer je aan een activiteit begint via de mobiele Samsung Health-app, stuurt hij ook je hartslag naar je telefoon, zodat je je gegevens makkelijk kunt controleren en monitoren.

In één oogopslag alle informatie
Altijd bovenop je prestaties. De Galaxy Fit 2 heeft een compact en strak display zodat je al je belangrijke fitnessgegevens in een handomdraai overzichtelijk kunt bekijken, wanneer jij dat wilt. Bekijk je workout type, workout tijd, verbrande calorieën, hartslag, afgelegde afstand en meer!

Meet je slaap
Met de Samsung Galaxy Fit 2 meet jij hoe lang je hebt geslapen en hoe lang je in de REM slaap hebt gezeten. Na een nacht geslapen te hebben krijg je een slaapscore. krijg waardevolle inzichten in hoe je geslapen hebt met de galaxy Fit 2.

Meet je stress
Met automatische stress meting kan de Galaxy Fit 2 je helpen om te ontspannen. Wanneer de stress levels te hoog zijn geeft de activity tracker het aan en kan je een korte ademoefening doen. Hierna kan je het verschill in stress zien op de display van de Galaxy Fit 2.

Ontvang notificaties direct op je pols
Met de Galaxy Fit 2 ontvang je al je notificaties direct op je pols. Verbind je smartphone met de Galaxy Fit 2 en ontvang notificaties, zoals je gemiste gesprekken en sms berichten. Indien er gebruik gemaakt wordt van een android smartphone kan je door middel van quick reply een kort berichtje sturen via de watch zelf.

Muziek beheren vanaf de Fit 2
Door middel van de music controller kan je de muziek die op je smartphone afspeelt beheren vanaf de Galaxy Fit 2. pauzeer je muziek, ga naar een volgend nummer of pas het volume aan. Het kan allemaal direct vanaf de Galaxy Fit 2.

Waterbestendigheid
De Galaxy Fit 2 heeft een waterdichtheid van 5ATM. Dit wil zeggen dat je met het horloge kan douchen, zwemmen en dat hij gewoon onder de kraan kan. Wanneer je een workout in het water gaat automatisch de water lock aan.

Alarm om je handen te wassen
Het wassen van je handen is belangrijk voor de hygiene. Deze functie herrinert je eraan om regelmatig je handen te wassen en zorgt ervoor dat je je handen lang genoeg wast. Stel de tijd in waarin je de reminder wil ontvangen en met welke regelmaat je dit wil.
Samsung
97 Items

Specificaties

EAN
8806090724664

16 andere producten in dezelfde categorie: