TP-Link CPE210 - Outdoor Access Point

TP-Link CPE210 - Outdoor Access Point

Referentie:

€ 44,34
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De CPE210 van TP-Link is een 2.4GHz 300Mbps 9dBi CPE access point voor buitengebruik en biedt effectieve oplossingen voor draadloze netwerktoepassingen buitenshuis. Dankzij de gecentraliseerde management toepassingen is hij flexibel en ideaal voor point-to-point, point-to-multipoint en Wi-Fi netwerktoepassingen buitenshuis. Professionele prestaties en een gebruikersvriendelijk ontwerp, maakt de CPE210 de ideale keus voor zowel zakelijke als thuis gebruikers.

Enterprise Hardware


Met Qualcomm Atheros enterprise level chipsets, high gain antennes en materiaal van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen behuizing en PoE stroomvoorziening, is de CPE210 speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik en kan hij feilloos functioneren in bijna elk klimaat, met gebruikstemperaturen variërend van -30℃ (-22℉) tot +70 ℃ (158℉).

Geavanceerd Antenne Systeem


De CPE210 beschikt over een ingebouwde High Gain Dual-gepolariseerde antenne
en toegewijde metalen reflectors die een hoger bereik en verminderde ruisstoringen verzekeren.

5km+ Draadloze Dataoverdracht


Dit access point is speciaal ontworpen voor buitenshuis gebruik en is ideaal voor draadloze dataoverdracht op lange afstanden van 5km+. Dit is in de praktijk getest.

TP-Link MAXtream TDMA Technologie


Nu er netwerkschaalvergrotingen zijn en de draadloze concurrentie en botsingen tussen de CPE en basisstations zo enorm zullen zijn dat de daadwerkelijke doorvoer van het netwerk reduceert, heeft dit een serieuze impact op de ervaring van de eindgebruiker. Om deze effecten te verzachten maakt de CPE210 gebruik van MAXtream TDMA Technologie.

Pharos Control – Gecentraliseerd Beheersysteem


De CPE210 komt eveneens met een gecentraliseerd beheerderssoftware dat gebruikers erbij helpt om gemakkelijk alle apparaten in hun netwerk van een enkele PC with Pharos Control te beheren. Functies zoals apparaat detectie, status monitoring, firmware upgraden en netwerkonderhoud kunnen beheerd worden door gebruik te maken van Pharos Control.
TP-Link
234356 Items

Specificaties

EAN
0845973071677

16 andere producten in dezelfde categorie: